Over ons

 

Woodprint & foto op hout

Een Foto op Hout is een bijzondere manier om een speciaal moment vast te leggen. Denk aan een prachtige foto van je bruiloft, een hecht familieportret of een onvergetelijke Wereldreis. Een foto op hout printen lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Hout is een levend product en is zonder de juiste houtkeuze en voorbehandeling heel kwetsbaar. Na verloop van tijd neemt je foto vormen of kleuren aan die je onaangenaam verrassen.

Bijna een decennium foto op hout 

Woodprint was bijna een decennium geleden de initiator en pionier van het printen op hout. Wij hebben anderhalf jaar in research geïnvesteerd, voordat wij verantwoord foto's op hout konden aanbieden aan de consument.

Een belangrijk onderdeel is dat de houten planken met de juiste zijde naar boven worden gemonteerd. Daarnaast is het van belang dat de planken rondom, dus ook aan de achterzijde worden voorzien van een coating. Wanneer we geen coating zouden gebruiken, zal de foto op hout snel kromtrekken of kiertjes gaan vertonen. 

Nieuwsgierig hoe jouw foto op hout wordt gemaakt? Bekijk de onderstaande video!


    

Kies voor  Woodprint! Kies voor het milieu!
Naast kwaliteit hechten we veel waarde aan het milieu. Doordat wij uitsluitend FSC gekeurd hout gebruiken, dragen wij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen én aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier. 
Om ons milieuvriendelijke doel zo goed mogelijk na te streven, werken we samen met Cool Earth. Cool Earth is een liefdadigheidsinstelling die samenwerkt met inheemse dorpen om de vernietiging van het regenwoud te stoppen. 

Kortom, voor jouw unieke foto op hout waar je jaren plezier van wilt hebben, ben je aan het goede adres. Woodprint is onderdeel van Textline ReclameCentrum waar professionals werken aan je natuuriijke product. Mensen met kennis van zaken die je graag van het juiste advies voorzien.

Ontdek ons natuurlijke aanbod!