Dierenfoto op hout

Ben jij helemaal verliefd op jouw huisdier? Heb jij tientalle foto's van de capriolen van jouw speelkameraadje of grote knuffelkont?

Dierenfoto op hout

Huisdiereigenaren weten waarom, jouw trouwe viervoeter (of op twee pootjes) is een speciaal plekje aan de muur waard! Hij / zij heeft een speciaal plekje in je hart gestolen en hoort helemaal bij het huishouden. Je hebt ontzettende veel foto's van je huisdier want -zo schattig, zo ontdeugend, zo hilarisch, zo mooi- ze zijn gewoon fotogeniek! Misschien heb jij jouw hond, kat, konijn of papagaai zelfs laten fotograferen door een professionele fotograaf. Woodprint heeft al vele foto's van huisdieren voorbij zien komen. 

Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!

Voorbeelden dierenfoto op hout

Het kan natuurlijk ook zijn dat je op safari bent geweest in Afrika of gewoon op onze prachtige Veluwe en je een perfecte foto hebt kunnen maken van een dier in het wild. Daar ben je natuurlijk hardstikke trots op. Logisch dat je deze dierenfoto op de muur van de huiskamer wilt. Bekijk hier een selectie van huisdieren en dierenfoto's die Woodprint heeft geprint op hout.

Huisdierenfoto op hout 2 bullies Dierenfoto bambi

Huisdierenfoto heerlijk slapende kat Dierenfoto niet slapende grote katten

Dierenfoto het complete gezin Dierenfoto Olifanten

Dus bestel die prachtige dierenfoto op hout en hang deze op in de woonkamer. Of zoals bovenstaande afbeelding van de olifanten zet de grote dierenfoto op hout in de slaapkamer.

Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!