Houten hart bedrukken met jouw Foto

Helaas leveren wij geen harten Foto op Hout meer. Natuurlijk kun je wel een Foto op Hout bestellen, van liggend tot een vierkant formaat. 

Onze hartjes worden vanaf heden gemaakt van Europees Populieren en bestaan uit één deel zonder onderbrekingen. De ondergrond wordt niet voorzien van whitewash en heeft derhalve een bijzonder natuurlijke uitstraling!

Jouw foto op een hart van hout

Het leven is vol mooie momenten. Vier de mijlpalen! Helemaal gelukkig met je vriendje? Net getrouwd? Kersverse ouders? Of het hele gezinnetje compleet? 

Woodprint print jouw favouriete foto op een houten hartje. Je kunt ook een collage maken van verschillende foto's. Van je mooiste vakantie of een geweldige vriendinnen stapavond. En... je kunt teksten toevoegen. Helemaal jouw eigen ontwerp. Foto op hout in een handomdraai.

Welke foto op hout hart kies jij?

- Foto op hout 20 x 20 cm 
- Foto op hout 30 x 30 cm 
- Foto op hout 40 x 40 cm 

Zet jouw mooiste fotomoment op een hart van hout!

Vrolijk kereltje, papa's trots Verkering <3 

De mooiste dag van jouw leven, de bruiloft! Mama is verliefd!

Geef een houten Hart Kado (foto op hout)

Op zoek naar een uniek en persoonlijk kado? Voor jouw vriend, vriendin of van de kinderen. Of wat dacht je van een foto van de baby, zo schattig. Verras diegene waar je van hout met een hart van hout! Een lief en attent kado. Wie ga jij blij maken met een houten hart?