Fotocollage op hout

Met een Fotocollage op Hout wordt het kiezen een stuk makkelijker. Waar je bij een Foto op Hout uit één foto moet kiezen, heb je bij een fotocollage alle vrijheid. Maak een houten plakboek van je leukste momenten. Was je hele vakantie één groot avontuur? Of kun je je bruiloft niet verpakken in één foto? Kies de 9 leukste foto's en plaats ze in de mooiste indeling. Vergroot, verklein, draai en versleep de foto's, zodat je 100% tevreden bent met je collage. Voeg er eventueel een leuke tekst of quote bij en geef je Woodprint een persoonlijke touch. 

Hoe maak ik een Fotocollage op Hout?

Voordat je een Fotocollage op Hout gaat maken, moet je het ideale formaat weten van je Woodprint. Je hebt waarschijnlijk al een mooi plekje aan de muur voor ogen. Pak vervolgens een meetlint en meet welk formaat het mooist tot zijn recht komt. Ben je er helemaal uit? Bedenk dan welke houtsoort het beste bij jouw smaak past.

De twee meest gekozen houtsoorten zijn de Original (planken) en de Bright (plaat). Wanneer je voor de pure sfeer van hout gaat? Dan kies je voor de Woodprint Original. Hou er rekening mee dat de ruimte tussen twee planken je foto niet schaadt. Moet de fotocollage niet onderbroken worden door planken? Dan is de Woodprint Bright een schot in de roos. 

Original Bright

Is de keus toch gevallen op de planken? Bedenk dan of de planken horizontaal of verticaal moeten liggen. Nu is het eindelijk tijd om de foto's te selecteren voor je fotocollage. Maak een map aan op je computer, zodat je de foto's makkelijk terug kunt vinden. Voeg ze allemaal toe in de de ontwerptool en positioneer ze in de leukste opstelling. Voeg er eventueel een tekst bij en klaar is kees. 

Voorbeelden fotocollage op hout

Bekijk hieronder onze klantvoorbeelden en doe direct inspiratie op.

  

Wij hebben vele fotocollages op hout geprint. Het is altijd leuk om te zien hoe creatief een eigen collage op hout er uit komt te zien. Ben jij ook trots op het resultaat van jouw fotocollage op hout? Mail ons dan een foto van het resultaat.


Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!