Natuurfoto op hout

Een foto van de natuur op hout

Natuurfoto's op hout komen prachtig tot hun recht op een stukje natuur, namelijk hout. Natuurlijk is de combinatie van een natuurfoto op een natuurproduct een no-brainer. Natuurfoto's zijn tijdloos, een rustig bos, een kleurrijke zonsondergang of een roerige zee past in elk interieur. Bovendien geef je meteen sfeer aan  de woonkamer, keuken of tuin met zo'n natuurfoto op echt hout.

Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!

Voorbeelden natuurfoto op hout

Een natuurfoto op ruw vurenhout geeft een extra dimensie aan het totaal beeld. De ruige structuur van het hout in combinatie met de natuur geeft het interieur karakter. Wil je de tuin of het terras op te fleuren? Kies dan voor een natuurfoto op Siberisch Lariks, de Woodprint Outdoor. Bekijk op onze pagina 'foto op hout', tussen welke houtsoorten je kunt kiezen.

Zonsondergang op hout voor buiten De duinen | Natuur foto op hout Woeste zee slaat op kust | foto op hout  Zee, strand, zon | Foto op hout

Deel het resultaat, mail of Facebook ons een foto van jouw natuurfoto op hout. Wij vinden het leuk om het eindresultaat te zien!

Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!