Houten menukaarten

Op zoek naar een onderscheidende manier om uw menukaart te presenteren? Wat dacht u van een houten menukaart? Hout heeft van nature een stoere uitstraling, is een stevig materiaal en blijft jarenlang mooi.

Met een menukaart op hout laat u een exclusief visitekaartje achter bij de gasten. Een bijzondere sfeerbeleving voor uw horecagelegenheid. Personaliseer de menukaart met uw huisstijl en gerechten. In combinatie met het logo, adres of andere tekst is het plaatje compleet. Zet uw horecabedrijf op de kaart! Bekijk de mogelijkheden van Woodprint.

Menukaart van hout met clip achterkant | Woodprint Menukaart van hout met clip close up | Woodprint 

  

   

    

   

   

   

  

  

  

  Menukaart op Hout

Menukaart op Hout  

Houten menukaarten voor horecazaken

Houten menukaarten zijn een aanwinst voor restaurants, cafés en hotels die de lat hoog leggen. In de horeca branche is de concurrentie hoog, waardoor onderscheidingskracht een must is. Met een originele, houten menukaart straalt uw horecagelegenheid een warme, unieke en gezellige sfeer uit. Zet het karakter van de zaak op de kaart en verras uw gasten met onweerstaanbare gerechten. Een grill bar, een steakhouse of een zaak met authentieke natuurlijke kwaliteitsproducten, voor iedere zaak maken we de perfecte kaart.

Duurzame menukaarten op hout

Voor onze houten menukaarten maken we uitsluitend gebruik van FSC gekeurd hout. Dit keurmerk staat voor de bescherming van onze wereldwijde bossen en leefomgeving. Het gebruikte hout waarop we printen, is op een duurzame manier uit het bos geoogst. Hiervoor is er geen schade toegebracht aan de bomen.

Uw menukaart wordt op een milieuvriendelijke wijze op de plank geprint. Met behulp van een UV-printer brengen we geleidelijk de inkt aan, zodat ieder detail zo mooi mogelijk zichtbaar is. Doordat de inkt met UV-licht wordt gedroogd, komen er geen oplosmiddelen aan te pas.

Houten menukaarten in ieder vorm

We kunnen uw houten menukaart in allerlei maten of vormen aanleveren. Denk aan een handig A4 of A5 formaat die u gemakkelijk in de handen kunt pakken. Of combineer de kaart met een houten voetje, zodat de gerechten direct in het oog springen. Laat het voetje bedrukken met uw logo en creëer een bijzondere beleving.

Daarnaast bieden we verschillende bevestigingen aan, zoals een metalen klem of ringband, om uw papieren menukaart op de plank te plaatsen. Samen met u ontwerpen we een unieke menukaart voor uw horecagelegenheid.

De kans bestaat natuurlijk dat iemand een koud drankje of hete koffie omstoot. Doordat het drankje over de menukaart stroomt, trekt de vloeistof direct in de houten kaart. Vervolgens gaat de vloeistof vlekken vertonen, waardoor uw gerechten niet meer zichtbaar zijn. Om de print van uw menukaart te behouden, bieden we een beschermende laklaag aan. Deze laklaag is bestand tegen vloeistoffen als water, koffie, bier, frisdranken en meer.

Klik hier voor de prijzen van onze menukaarten op hout!

Nieuwsgierig? Vragen? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

Contactformulier