Print op houten tafelbladen

Op zoek naar een bijzondere houten vergadertafel, eettafel of terrastafeltjes? Of een tafelblad met een verhaal... jouw verhaal? Of wat dacht je van een houten tafel in de wachtkamer met een krant, maakt niet uit welke taal. Uiteraard kun je het logo, een packshot of een grafisch ontwerp op een houten tafel afdrukken. De mogelijkheden van printen op hout zijn ontzettend groot.

U kunt eenvoudig het tafelblad verzenden of komen brengen, zodat wij de tafel kunnen bedrukken. Bij Woodprint is het mogelijk om een houten tafel te bedrukken van maximaal 2,40 meter bij 1,20 meter. Het tafelblad mag een maximale dikte van 9,5cm hebben. Hieronder een aantal inspiratievoorbeelden voor jouw tafelblad.

Houten tafelbladen

  

  

Houten picknicktafels

Naast het bedrukken van tafelbladen zijn we ook thuis in het printen van steigerhouten picknicksets. We bieden een aantal standaard picknicksets aan op onze website. Maar een picknickset is ook naar wens, in een eigen gemaakt ontwerp, te bedrukken.  

  

  

  

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van printen op tafelbladen? Neem contact met ons op via info@woodprint.nl of 0341 - 417 777


Nog veel meer 'print op hout' toepassingen
Woodprint voorziet niet alleen tafels van prachtige afdrukken op hout, bekijk de andere mogelijkheden.