Print op houten tafelbladen

Op zoek naar een bijzondere houten vergadertafel, eettafel of terrastafeltjes? Of wat dacht u van een bedrukte houten tafelblad in de wachtkamer? Laat uw grafische ontwerp, logo of huisstijl door ons printen. De mogelijkheden van printen op hout zijn ontzettend groot. Welk verhaal moet uw tafelblad vertellen?

Houten tafelbladen aanleveren

Heeft u een mooi tafelblad in uw bezit en wilt u het blad nieuw leven inroepen? Laat de tafel dan bedrukken met een sfeervolle en mooie print, zodat u het tafelblad kunt hergebruiken. Bij Woodprint is het mogelijk om het tafelblad te komen brengen, zodat wij de print verzorgen. Hou er rekening mee dat we een houten blad kunnen bedrukken van maximaal 2,40 meter bij 1,20 meter. De dikte van het blad mag maximaal 9,5cm zijn.

  

  

Bedrukte tafelbladen voor de horeca en bedrijven

Geprinte tafelbladen zorgen voor een unieke sfeerbeleving. Laat uw logo, huisstijl of een patroon op de tafel bedrukken en onderscheid uw horecagelegenheid. Het is zelfs mogelijk om uw menukaart op het houten blad te printen. Vervolgens beschermen we de tafel met een vochtbestendige laag, zodat omgestoten vloeistof de tafel niet permanent aantast.

Heeft uw bedrijf een vergaderruimte of een kantoorplek waar de tafel aan vervanging is? Print bijvoorbeeld de kernwaarden, de mooiste projecten of de huisstijl op het blad en maak een unieke plek waar inspiratie centraal staat.

Houten picknicktafels

Naast het bedrukken van tafelbladen zijn we ook thuis in het printen en maken van steigerhouten picknicksets. U heeft de keuze uit een aantal picknicksets met een door ons ontworpen print. Maar wilt u een unieke picknickset maken? Laat het meubelstuk in een eigen gemaakt ontwerp bedrukken. Ideaal om een binnenruimte of de tuin op te fleuren.   

  

  

  

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van printen op tafelbladen? Neem contact met ons op via info@woodprint.nl of 0341 - 417 777