Houten Stoepbord

Houten stoepborden zijn onderscheidend, trendy én duurzaam. Laat passanten weten waar uw horecagelegenheid of onderneming zit en communiceer uw belangrijkste boodschap. Een stoepbord is geheel af te stemmen op uw wensen. Denk hierbij aan het formaat, houtsoort, branding en ontwerp.

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u dagelijks verschillende gerechten tonen? Met het bekende krijtbord informeert u de gasten welke gerechten u vandaag of morgen wil verkopen. Of wilt u simpelweg de weg wijzen naar uw bedrijf. Bedruk het stoepbord met uw huisstijl en laat de belangrijkste elementen van het bedrijf zien. Bekijk onze stoepborden van hout en maak uw eigen unieke Woodprint! 

  

   

  

Houten stoepborden voor de horeca

Houten stoepborden worden voornamelijk voor horecagelegenheden gebruikt. Met een krijtbord of kliklijst plaats u het 'menu van de dag' of een seizoengerecht op het bord. Van een afstand zien passanten het stoepbord, waardoor de zichtbaarheid van uw horecabedrijf wordt vergroot.

Trek de passanten over de streep door een aansprekende uitstraling en een onweerstaanbaar aanbod. Met een smakelijke omschrijving van de lunchkaart of het tonen van het gehele menu, laat u de passanten kennismaken met uw bedrijf.

Stoepborden voor bedrijven en winkels

Houten stoepborden zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven en winkels. Met een stoepbord wekt u de interesse van langslopend publiek. Heeft u een bedrijfspand? Nodig dan de voorbijlopers uit voor een vrijblijvend gesprek en een kopje koffie.

Bent u in het bezit van een kapperszaak of kledingwinkel? Vraag dan de aandacht met een speciale actie of een leuke quote. In combinatie met uw huisstijl zorgt u voor meer herkenbaarheid bij de doelgroep. De mogelijkheden van onze houten stoepborden zijn eindeloos.

Milieuvriendelijke stoepborden

Alle houten stoepborden worden duurzaam gemaakt met FSC gekeurd hout. Doordat het gebruikte hout op een milieuvriendelijke manier uit het bos is geoogst, brengen we geen schade toe aan het bos. Daarnaast printen we uw afbeelding/afdruk met een duurzame printtechniek, namelijk met een UV-printer. Met behulp van UV-licht wordt de inkt geleidelijk aangebracht. Hierbij worden geen oplosmiddelen gebruikt, omdat de UV-inkt wordt opgedroogd. 

- Klik hier voor een prijsoverzicht van onze meest verkochte zakelijke producten - 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op: 0341- 41 7777 of mail.