Zwart wit foto op hout

Dé iconische zwart wit foto. De grote sterren van de wereld zijn geportretteerd middels prachtige zwart wit fotografie. Een goedgemaakte zwart wit foto kan je echt raken, een emotie opwekken. Heb jij een foto die geweldig is in zwart wit? En wil je deze vereeuwigen aan de muur? Wat te denken van een zwart wit foto op hout!

Hoe een zwart wit foto op hout bestellen?

Heb jij een iconische zwart wit foto? Dan is het bestellen van de zwart wit foto op hout zo gepiept! Klik op onderstaande 'bestel nu' button en bestel snel en makkelijk jouw foto op hout naar keuze.

Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!

Of heb je een foto in kleur die je zwart wit op hout wilt laten printen? Dan kan je twee dingen doen. 1. Je bewerkt de foto in een photoshop programma. Denk eraan dat de resolutie van de foto zo hoog mogelijk dient te blijven voor het scherpste print resultaat. Daarna kan je deze foto gewoon bestellen via onze bestel tool.

2. De makkelijkste optie is om in onze bestel tool jouw favoriete foto te uploaden en in stap 3 deze foto te selecteren. Dan verschijnt de toolbar met 'fotofilter'. Kies de zwart wit filter, daarna bestellen en klaar is jouw zwart wit foto op hout!

Voorbeelden zwart wit foto op hout

Hieronder een kleine selectie van de vele zwart wit foto's die Woodprint geprint heeft op hout. 

Zwart wit foto op hout familie portret Zwart wit foto op hout Pure Jameson 

Zwart wit foto collage op hout

Ja, ik wil mijn eigen foto op hout!