Ontwerp menukaart

Een menukaart begint met het ontwerp. Het grafische ontwerp communiceert:
- het assortiment
- de huisstijl
- de ambiance
- en niet onbelangrijk is het visitekaartje van de horeca onderneming

Een menukaart dient goed leesbaar te zijn, overzichtelijk, hospitality uit te stralen en onderdeel te zijn van de ambiance. Woodprint weet, door jaren ervaring en kennis & kunde op zowel het gebied van printen op hout als vormgeving, hoe een optimale menukaart eruit zit. 

Vormgeving menukaart
Woodprint kan jouw menukaart vormgeven. Wij stellen o.b.v. jouw wensen, doelstelling en huisstijl elementen een ontwerp voor. Het is ook mogelijk om een bestaande menukaart door ons te laten beoordelen en waar nodig aan te passen voor het printen op hout. Een optimaal resultaat heeft goede input nodig, bekijk hier onze aanleverspecs.

Leesbaar ontwerp
Een menukaart dient goed leesbaar te zijn. Lettertype en grootte zijn hierin van belang. Ter illustatie een fontgrootte vanaf 14 is goed leesbaar op hout. Dit is wel weer afhankelijk van het gekozen lettertype. Woodprint geeft hierin graag advies, zodat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen.

Voorbeelden design menukaarten
Hierbij een aantal voorbeelden van de menukaarten die wij hebben geprint. Je kunt kiezen uit enkelzijdig geprint, dubbelzijdig geprint, met clip, op een voetje van hout. Staat jouw ideale menukaart er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij houden wel van een nieuwe uitdaging!

Ontwerp menukaart Meadows Steigerhout met metaal ontwerp houten kaart Steigerhout met metaal ontwerp houten kaart achterkant Houtstructuur en vrolijke cocktails op houten drankkaart

 

Menukaarten bestellen of vragen naar de mogelijkheden? Prijsindicatie van een menukaart op hout, klik hier.

Drank & Cupcake kaart van hout Houten dinerkaart Houten Steakhous menukaart