Wereldkaart op Hout

Met een Wereldkaart op Hout laat je zien welke plekken je hebt bezocht en waar je nog dolgraag heen wilt! Dit doe je met de 100 gratis prikvlaggetjes of koperen pins. 

ACTIE! Bestel nu jouw Wereldkaart op Hout tijdelijk met 20% korting: code: wereldsekorting

Formaat 105 x 60cm:  € 20,00 korting 
Formaat 124 x 70cm:  € 26,00 korting 
Formaat 140 x 80cm:  € 32,00 korting 

Bij elke bestelde Woodprint gaat er een percentage naar Cool Earth. Dit goede doel gaat de vernietiging van het regenwoud tegen. Jouw Woodprint telt!

 

Toon filters

Wereldkaart op Hout

Wereldkaart op Hout: pin je mooiste reisavonturen

Een wereldkaart op hout is onmisbaar is het leven van een avontuurlijke reisliefhebber. Denk eens terug aan al jouw onvergetelijke reisjes en de mooiste momenten die je hebt beleefd. Hoe leuk zou het zijn als je een sfeervolle reisdagboek aan de muur hebt hangen? Een dagboek waar je met trots naar terug kijkt en je mooiste herinneringen naar boven haalt. 

Met de 100 gratis pins of kleurrijke vlaggetjes laat je zien waar je allemaal bent geweest. Heb je een stedentrip door Europa gedaan? Of de charmes van Thailand ontdekt? Leg jouw droomreis vast met een prikker. Pak de hamer erbij en sla de vlag of pin in de houten wereldkaart. Bij iedere prikker denk je weer terug aan dat ene reismoment. Alsof de tijd even stil staat.

Hoe vaker je op reis gaat, hoe vaker je de hamer kunt pakken! Een verslavende bezigheid voor iedere reisavonturier. En heb je nog droombestemmingen op het oog? Sla de pin erin en laat zien waar je dolgraag heen wilt.

Koperen pins Vlaggetjes

Na de eerste pin volgt de rest vanzelf. Pak je fotoboek(en) erbij, graaf diep in je geheugen en pin al jouw bezochte bestemmingen. Bij iedere pin komt er een mooie reisherinnering naar boven. Bijvoorbeeld het bezoekje aan een prachtig strand, een romantische etentje of de onvergetelijke cultuur. 

Heb je al jouw bestemmingen op de kaart geprikt? Kijk dan van een afstandje naar je houten wereldkaart en kijk met trots terug naar al jouw reisavonturen.

Houten Wereldkaart: in de woonkamer of slaapkamer?

Met een wereldkaart op hout creeër je een landelijke en warme sfeer in huis. Een sfeervolle opvulling voor dat ene lege plekje aan de muur. 

De meest gekozen plek is boven de comfortabele bank. De wereldkaart wordt dan niet alleen gebruikt als reisdagboek, maar ook als woonaccessoire. Dankzij de natuurlijke en warme uitstraling krijgt je woonkamer een gezellige sfeer.

Wil je voor het slapen gaan eventjes terugblikken naar je gemaakte reisjes? Heerlijk wegdromen over die ene mooie reis die al jarenlang op je bucketlist staat. Hang de Wereldkaart boven het bed en je slaapkamer straalt een en al ontspanning uit.

Tot slot is de eetkamer een zeer populaire keus. Vaak zien we de kaart aan de kopse kant van de tafel hangen. Tijdens het ontbijt en avondeten is de houten wereldkaart hét gesprek van de dag.

Wereldkaart Zwart-Wit Wereldkaart Memories

De wereldkaarten op hout komen in verschillende stijlen voor, van een klassieke tot een moderne wereldkaart. Kies de kaart die het beste bij je smaak en interieur past. De houten kaart moet natuurlijk één geheel worden met de ruimte. Ter voorbeeld! Heb je een industrieel of landelijk wooninterieur? Richt dan je pijlen op de Wereldkaart Black of de Wereldkaart Vintage

Spreekt een moderne stijl jou meer aan? Dan is de Wereldkaart Modern en de Wereldkaart Style een logische keus. Kortom, voor iedere woonstijl hebben we de perfecte kaart.

Wereldkaart Black Wereldkaart Modern

Ben jij een stoere avonturier en een echte reisliefhebber? Dol op landelijke woonaccessoires? Dan is een houten wereldkaart een schot in de roos.