Wereldkaart op Staal

Met een Wereldkaart op Staal heb je iets heel bijzonders aan je muur hangen. Staal straalt van nature een stoere en rauwe uitstraling uit. Een mooie eyecatcher die in iedere woonruimte tot leven komt. Van een industriële tot een landelijk interieur, een stalen wereldkaart is dé trend van 2018.

Charme van een Wereldkaart op Staal

Op internet zie je veel wereldkaarten die van staal zijn gemaakt. Hierbij is de wereld uit een grote stalen plaat gesneden en vervolgens in losse continenten gemaakt. De continenten plak je stuk voor stuk aan de muur, wat veel tijd kost. 

Hier maken wij een duidelijk verschil in. Bij onze stalen wereldkaart wordt de wereld op het staal gedrukt. Hierdoor vormt de stalen plaat en de wereld één geheel. Geen gedoe om de losse continenten op je muur te bevestigen.

Boor simpelweg twee ondersteuningsplaten in de muur en hang de stalen wereldkaart aan de wand. Binnen een mum van tijd is de wereldkaart op staal klaar voor gebruik.

Wereldkaart op Staal: markeer je bestemmingen met magneten

Nu je wereldkaart op staal er mooi bijhangt, kan het pinnen beginnen. Het leuke aan een stalen wereldkaart is dat hij magnetisch is. Met kleine magneetjes laat je zien waar je allemaal bent geweest en waar je graag heen wilt. Standaard ontvang je 30 witte magneten. 

De Wereldkaart op Staal is splinternieuw in ons assortiment. Profiteer nu van onze tijdelijke introductieprijs € 99,50

Toon filters

Wereldkaart op Staal