Wereldkaart Staal

Bij de Wereldkaart Staal is de wereld geprint op een verzinkte stalen plaat. Een stijlvolle kaart in een industrieel jasje.

Met de 30 gratis magneten laat je zien waar je allemaal bent geweest én dolgraag heen wilt.

Deze wereldkaart is alleen te verkrijgen in het formaat 100 x 50 op 1mm plaatdikte.

Meer details

 • Gebruik: Voor binnen
Prijs:

€99,50

Wereldkaart op Staal: een industriële aanwinst

De naam verklapt het al! Deze wereldkaart is op een stalen plaat geprint. Doordat wij gekozen hebben voor een verzinkte plaat, straalt de kaart een stoer en industrieel karakter uit. Ideaal voor industriële interieurs, maar ook perfect voor andere woonstijlen. 

Stalen wereldkaart met magneten

Je ontvangt 30 witte magneten om je bezochte bestemmingen te pinnen. Maar je kunt de magneten ook voor andere doeleinden gebruiken. Laat bijvoorbeeld zien welke landen je dolgraag wilt ontdekken of stippel je volgende roadtrip uit. 

Is het gelukt om je (droom)bestemmingen vast te leggen? Kijk met trots naar je eigen Wereldkaart en denk even terug aan de mooie reisherinneringen. 

Wil je de wereldkaart een persoonlijke touche geven? Doordat de magneten een sterke draagkracht hebben, is het mogelijk om mooie foto's van je droomreizen te bevestigen. Pin de foto op het bezochte land of rondom de wereld. 

Duik je graag in de souvenierswinkels? Neem dan een bijzondere magneet mee uit het vakantieland en bevestig de magneet op de kaart. Hierdoor heb je een unieke, stalen wereldkaart in huis.

Hoe hang je de Wereldkaart op Staal op?

Wij hebben van tevoren twee ophangplaten aan de achterkant bevestigd. Allebei zitten ze in de bovenhoeken van de stalen plaat. Voordat je de Wereldkaart kunt ophangen, pak je de boormachine erbij. 

 1. Boor de eerste ondersteuningsplaat in de muur. Bedenk van tevoren wat de ideale hoogte is voor je wereldkaart.
 2. Pak vervolgens een meetlint erbij en leg de meetlint 85 cm horizontaal tegen de muur. Vanaf het midden van de eerste ondersteuningsplaat tot aan de volgende ondersteuningsplaat.
 3. Markeer de plek en boor de tweede ondersteuningsplaat in de wand.
 4. Pak daarna de Wereldkaart op (let hierbij op de randen van de stalen plaat) en hang de kaart op de twee ondersteuningsplaten.
 5. En voilá, het pinnen kan beginnen!

 

De Wereldkaart Staal wordt standaard geleverd met:

 • 30 witte magneten 
 • Twee ondersteuningsplaten (met schroeven en pluggen)


Let op! Omdat iedere kaart nieuw wordt geprint, bestaat de kans dat de kleuren ietsjes afwijken van de getoonde foto’s. Daarnaast bestaat de kans dat er kleine krasjes ontstaan, maar dit benadrukt juist de sfeer van een echte stalen plaat. 

Maak ook je eigen Woodprint met onze ontwerptool!
 • Jouw persoonlijke foto of ontwerp op Woodprint
 • Creatief, stijlvol, helemaal zoals jij het wilt!
 • Gratis verzending*
 • Gratis ophangsysteem
 • Binnen 5 werkdagen in huis
 • Veilig betalen (met iDeal of PayPal)
 • FSC gekeurd hout
 • 100% CO2 neutraal